bežični alarm ajax 1 senzor

дин.36,670.00

cena 36670 dinara ili 310 evra
cena sa ugradnjom 360 evra
bežični alarm ajax broj 1 u evropi inovativna tehnologija,upravljanje putem mobilnog telefona
1 centralni hub
1 bežični senzor
1 unutrašnja sirena
1 daljinski upravljač
garancija dve godine

(internacionalna firma s istraživanjem, razvojem i proizvodnjom u Ukrajini) kreira profesionalne sigurnosne sisteme od 2011., kombinujući strastveni i inovativni inženjerski pristup s iskustvom, znanjem i tehnološkim dizajnom. Više od 40 inženjera, računarskih stručnjaka i specijalista raznih delatnosti učestvuje u razvoju novih proizvoda i rešenja od kojih je 5 patentirano u SAD-u.

Rezultat su AJAX bežični alarmni sistemi koji su pouzdani poput žičanih (imaju Grade2 stepen zaštite), pružaju potpuno nov nivo informativnog sadržaja krajnjem korisniku i fleksibilnost u poslu instalateru, a rade pod velikim opterećenjima (frekvencija 868MHz, dvosmerna komunikacija, radni raspon do 2.000 metara udaljenosti na otvorenom prostoru) uz istovremenu štedljivost (trajanje baterije detektora je do 7 godina) i veličinu (može biti najviše do 100 spojenih uređaja na jednom “hub” uređaju).

Sva Ajax rešenja osmišljena su da zadovolje tri ciljane grupe potpuno novim nivoom percepcije i iskustvom pri korišćenju sistema zaštite. Estetika i dizajn je prva od njih, jer svi vole funkcionalne predmete lepog i modernog izgleda kod kojih profesionalni izazovi sistema zaštite ne nagrđuju estetiku proizvoda. Krajnji korisnici žele rešenje direktno iz kutije i bez frustracije tehnologijom. Stoga su Ajax proizvodi pojednostavljeno osmišljeni kako bi bili što intuitivniji i pružali iskustvo rukovanja bilo kojim drugim popularnim gadget-om. Za to vreme instalateri i firme tehničke zaštite su zadovoljni zbog mogućnosti važnih za svoj rad poput pouzdane dojave na CMS, čuvanja sigurnosnih kopija (backup), anti sabotaže uređaja (tamperi) i nov nivo usluge i kontrole (posebna mobilna aplikacija za instalatere)